De Huiskamerworkshop

bruce-mars-FDZm5Fd-zeE-unsplash
alexander-dummer-UH-xs-FizTk-unsplash
priscilla-du-preez-mKJUoZPy70I-unsplash.
toa-heftiba-edJPD9XlNpo-unsplash
janko-ferlic-zHJ4ph3GRyg-unsplash
sheri-hooley-tsKnq5CRdfo-unsplash

Het gastgezin neemt gratis deel aan de workshop en krijgt nog een uur gratis coaching cadeau. Een uur coaching waarin we samen verder verdiepen op ervaringen uit de workshop. 

Wat doe jij als gastgezin? 

Jij zorgt voor minimum 2 deelnemers. Vrienden, familie, kennissen, ouders die je kent van aan de schoolpoort, collega's, mensen uit jouw hobbyclub of die van je kinderen, ...

Iedereen is welkom. 

In de
3 uur durende workshop ga je intensief aan de slag met jouw waarden. Vanuit die waarden zoemen we in op jouw angst- en schuldgevoelens. Want zij zorgen ervoor dat je niet vasthoudt aan jouw waarden. En je zal in de workshop merken waarom je dit niet doet. 

Wanneer je jouw waarden, schuld- en angstgevoelens duidelijk hebt gekregen, heb je al een eerste stap gezet naar het voelen van je buikgevoel. In de laatste fase gaan we met dat buikgevoel aan de slag. 


De kostprijs van elke deelnemer is €30
In de kostprijs zijn de werkblaadjes inbegrepen. 
Bovendien mag elke deelnemer een gratis kennismakingsgesprek inplannen. 

Ben jij dat gastgezin die een superervaring wil organiseren voor jezelf en jouw omgeving? Een ervaring van rust en herkenning wil bieden aan jouw geliefden? Een moment van verbinding wil organiseren door het delen van jouw ervaringen met je vrienden en/of familie?

Ben jij dat gastgezin die de moeilijkheden binnen jouw gezin wil aanpakken en daar anderen ook de kans toe wil geven? 

Ben jij dat gastgezin die wil tonen dat loskomen van de maatschappelijke norm de eerste stap is naar een gezin in balans? Een gezin dat de moeilijke momenten omzet in momenten van groei in het ouderschap. 

Door contact met me op te nemen spreken we een datum af wanneer de workshop in jouw huiskamer doorgaat.
De workshop kan zowel in het weekend als op een avond ingepland worden.

 

CONTACT

  • White Facebook Icon

© 2020 by Ellena Crokaert.